Köszöntő

Örömmel köszöntjük az aradi Alma Mater Alapítvány honlapján. Reméljük internetes megjelenésünk megnyeri tetszésüket és hatékonyan fogja szolgálni az alapítvány célkitűzéseit.

Célunk egy olyan kommunikációs csatorna létrehozása, mely gyorsan és pontosan képes eljuttatni az alapítvány tevékenységével kapcsolatos közérdekű információkat az érdekeltekhez. Szeretnénk kihasználni a modern kommunikációs lehetőségek előnyeit és állandó kapcsolatot biztosítani alapítványunk tagjaival és támogatóival. Továbbá de nem utolsó sorban, szeretnénk olyanokhoz is eljutni kik eddig nem, vagy keveset hallottak tevékenységünkről. Reméljük, hogy a honlapon megjelenő információk, beszámolók, médiaanyagok, mindenkit meg tudunk győzni arról, hogy az Alma Mater alapítványt érdemes támogatni.

A közeljövőben a honlap tartalma folyamatosan bővülni fog. Igyekszünk a legfontosabb információkat elérhetővé tenni illetve elért eredményeinket és terveinket bemutatni. Honlapunkon keresztül folyamatosan tájékoztatjuk önöket tevékenységünkről, tervezett eseményeinkről. Ha a honlap tartalmával kapcsolatban bármilyen ötlete támad, vagy építő jellegű kritikája van, kérjük ossza meg velünk!

Nem feledkezve meg nemzeti ünnepünkről, kívánunk minden magyarnak, határon innen és határon túl szabad és békés Március 15.-ét! Legyen ez a nap mindenki számára igazi ünnep!