Hírek&Események‎ > ‎Meghívó‎ > ‎

Rendelés

Ezúton szeretnénk lehetőséget biztosítani kedves támogatóink és az érdeklődők számára, hogy Ujj János, Arad - történelmi városkalauz c. könyvét és a hozzá tartozó DVD-t internetes oldalunkon is megrendelhessék.

Rendelését az alábbi űrlap kitöltésével küldheti el nekünk. A rendelés elküldése után, a lehető legrövidebb időn belül, a megadott e-mail címre, küldünk egy visszajelzést a rendelés átvételéről illetve a kézbesítés részleteiről. A beérkező rendelések számától függően hetente postázzuk a könyveket a megadott címre.

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét arra, hogy minden megrendelt könyvvel az Alma Mater Alapítvány munkáját támogatja. A könyv és a DVD értéke 9 Euro, melyet az alapítvány adományként regisztrál. Továbbá vegyék figyelembe azt, hogy ehhez az összeghez hozzájön a postázási költség, melyet minden rendelésnél, a postázási cím függvényében állapítunk meg, a Román Posta díjszabásai alapján. Az átutalandó összegről, illetve az átutalás módjáról e-mail-ban küldünk részleteket.